3 oktober 2019   |   Stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel

En reserelaterad mötesplats för affärsresor och möten

 

Aktuellt

Hur mycket kostar dåliga möten våra organisationer?

Träffa en av Sveriges mest inspirerande föreläsare, Micke Darmell på Travel World. Mickes populära föreläsningar och böcker präglas av värme, humor och delaktighet. Om det du trodde att du visste och anade men inte gjorde? Det du vet men inte varför? Allt om möten, uppkopplad eller avkopplad, effektiva – eller inte – möten.

läs mer

Ur programmet: Hållbara möten och resor

“Framtidsspaning baklänges – 2030: så fick vi en hållbar rese- och mötesindustri”. Möt Catarina Rolfsdotter-Jansson, författare, föreläsare och moderator med hållbarhet som specialområde.

läs mer

Klassiker genomgår make-over

En omfattande renovering pågår som bäst på en av koncernens Radisson Hotel Group's flaggskepp. Det är också platsen för årets upplaga av Travel World. Radisson Blu Royal Viking med optimal placering mitt i händelsernas centrum och ett par kliv till Stockholms...

läs mer

Early Bird

Säsongserbjudande: Januari - Februari UTSTÄLLARE? Nu har du chansen att knipa en utställarplats, delta förmånligt och extra kostnadseffektivt på Travel World. Under årets två första månader erbjuder vi 10-15% rabatt på våra redan förmånliga utställarpaket. Vi erbjuder...

läs mer

Travel World 2019

Välkommen till ett av höstens “måste delta på” events! Ett motivationshöjande och inspirerande interaktivt forum. Sveriges första alternativa rese- och mötesrelaterade plattform till den traditionella mässan går mot sin smått historiska upplaga #22. Under ett och samma tak, en dag och alltid mitt i city med det personliga mötet i fokus.

läs mer