XX OKTOBER 2022   |   Stockholm

En reserelaterad mötesplats för affärsresor och möten
Meetingpoint for business travel and meetings

Costa Blanca

320 soliga mötesdagar per år

SPANIENS VITA KUST

– erbjuder en kustremsa med skatter av kultur, kulinariska sensationer, sevärdheter och historia i ett underbart landskap med storslagen natur. Costa Blancas kustområde tillhör provinsen Alicante, Spaniens sydöstra kust.

 

Här finns det mångfaldiga Meliá Villaitana. 42 km från Alicante på Costa Blanca, mellan bergen som presideras av Puig Campana och skyskraporna i horisonten med utsikt över havet. Meliá Villaitana skapades av Andres och Juan Carlos Piñeiro med förebild av en medeltida by med 25 byggnader inklusive en replika av Altea kyrka med sitt klocktorn, kaklad kupol och charmiga hörn som Plaza Real.

Här kombinerar de olika köken lokala ingredienser med smaker från Medelhavets skafferi.
De nyrenoverade restaurangerna bjuder in till en fusion av tradition och avantgarde.

Meliá Villaitana erbjuder ett brett spektra och allt för välbefinnandet med idrottsanläggningar som gym, officiella fotbollsplaner, tennisbanor, fantastiska golfbanor och SPA.

Ett varmt klimat och privilegierat läge gör Meliá Villaitana till ett idealiskt resmål för events, träningsläger, banketter och bröllop. Kongresscentret har en yta på mer än 6 000 m2 utrymme och 17 mötesrum för upp till 1200 personer.

I år har du möjlighet att bekanta dig med Meliá Villaitana IRL som finns med i årets exklusiva utställarled för andra gången.

Boka ett personligt möte med Christian Gandolfi, Meliá Villaitana på Travel World 3 oktober.

LÄS MER OM MeliÁ Villaitana

HOTEL

MEETINGS & EVENTS

ACTIVITIES

SPA & HEALTH