15 oktober 2020   |   Stockholm
SHERATON HOTEL

En reserelaterad mötesplats för affärsresor och möten

Utställare

Travel World

Inte en mässa. En produktiv kostnadseffektiv mötesplats och workshop för B2B.

15 oktober 2020   |   Stockholm
SHERATON HOTEL

TRAVEL WORLD – ledande koncept sedan 22 år; nätverkande mingel och personliga möten. Alltid mitt i city, under en dag och ett tak. 100% fokus på personliga möten. I befrielse av lull-lull, störande jippon och distraherande aktiviteter. Men däremot en skön atmosfär & inramning på ett nätverkande mötes- och mingeltorg. Bortanför ett myller av utställare, dyrbara montrar och en tidskrävande produktions- och planeringssträcka.

Träffa kvalitetssäkrade köpare och beslutsfattare från privatägda företag, förbund och organisationer. Skapa affärsrelaterade kontakter mellan bruset av mailrader och sociala medier. Vidga din kontaktyta och knyt värdefulla kontakter.

I en optimal miljö läggs starbanan för möten som har betydelse i det långa loppet. Hela mezzanine planet på Sheraton Hotel Stockholm kommer att vara tillgängligt. Som utställare kan du välja mellan
4 utställarpaket:
Guld  I  Silver  I   Brons  I   Samlingsyta

360°

Det skulle kunna vara svårt att hitta rätt forum och avsätta tid att delta på. Så behöver det inte vara. När man kan bli både engagerad, inspirerad, entusiasmerad under en dag, under ett tak.

När

15 oktober 2020

Kl. 13.00-17.00

SHERATON HOTEL

Stockholm

  Var

  Hur°

  Nätverkande mingel

  Interaktiva bordssamtal

  Förbokade och spontana möten

  Lunch & AW

   Under one roof n’ day

    destinationer |   hotell | MÖTESANLÄGGNINGAR |  ONLINE LÖSNINGAR | transport | tjänster

   Inget slår det personliga mötet

   Under 22 upplagor av Travel World har fler än
   1 845 utställare och 7 325 besökare kunnat mötas och nätverka i ett affärsinriktat B2B professionellt sammanhang. 93 % av utställarna har gått hem med konkreta förfrågningar.

   All Inclusive

   I alla utställarpaket ingår:  arbetsbord/ståbord, bordsryttare med nyckelfakta. Utställar- och Event APP med scanning funktion, kaffe, förfriskningar och AW.
   Kostnadseffektivt – en dag och inget tidskrävande krångel med dyrbara montrar. Minimal planerings- och produktionssträcka. 4 utställarpaket med pris från 6 500 kr per företag.

    

   Besökarna på Travel World

   Köpare, bokare och arrangörer från privatägda företag, förbund, organisationer, statliga verk och myndigheter, resebyråer & eventbolag. Gäster med VIP-inbjudan har fri entré. 
   PRE Travel World: 08.30 – 12.00 / Endast förköp & partners.

   Hanterbart format och tydliga segment

   På Travel World försvinner du inte i ett hav av utställare. Därför är antalet exklusivt begränsat till ett 80-tal.  På Travel World tänker vi kvalitet framför kvantitet. Det är viktigt att man uppfyller våra kriterier. Därför kan branschen – resebyråer och eventarrangör undantaget – endast delta som utställare. Därför att det helt enkelt är din garanti för att rätt målgrupp deltar.

   360° mångfald tjänster & produkter

   Interaktiv workshop, bokade möten och nätverkande mingel.
   B2B | 23:e upplagan | IRL

   Meetings that matter

   Välj mellan 4 utställarpaket

   Brons | Silver | Guld | Eget rum | Samlingsyta

   Kostnadseffektivt och produktivt
   Utställaravgifter från 6 500 kr